Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Ste računalniške komponente kupili v tujini?

Razumemo vašo težavo. Kupili ste komponente v tujini in ga sami sestavili. Sedaj, pa  računalnik ne dela pravilno.
Pri nas vam lahko izvedemo testiranje vseh komponent in izdelamo poročilo o testu.
S tem poročilom lažje uveljavljate garancijo v tujini.
4.9 / 5 Google reviews

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Testiranje Računalniških Komponent: Kako zagotoviti kakovost in izpolniti garancijske zahtevke

Računalniške komponente so ključni deli računalnika, ki morajo biti zanesljivi in učinkoviti, da zagotovijo optimalno delovanje sistema. Vendar pa se lahko pri nakupu komponent pojavijo različne težave, vključno s slabimi kakovostnimi izdelki in težavami z združljivostjo. Zato je pomembno, da se izvaja testiranje komponent, preden jih vgradite v računalnik.

Zakaj je testiranje komponent pomembno?

Testiranje računalniških komponent je ključno za zagotavljanje kakovosti in zanesljivosti. Ko kupite novo komponento, kot je procesor, matična plošča ali grafična kartica, je treba preveriti, ali deluje pravilno. Testiranje lahko pomaga odkriti težave z delovanjem, ki jih morda ne opazite takoj. To vam omogoča, da pravočasno ukrepate in se izognete morebitnim težavam, ki bi lahko vplivale na delovanje celotnega računalniškega sistema.

Kako izvajati testiranje komponent?

Testiranje računalniških komponent je razmeroma preprosto, čeprav se postopek razlikuje glede na vrsto komponente. Vendar pa lahko uporaba specializiranega programskega opreme za testiranje pomaga olajšati postopek. Obstaja več programov, ki se uporabljajo za testiranje različnih komponent, vključno s programi za testiranje trdega diska, pomnilnika, procesorja in grafične kartice.

Pri testiranju računalniških komponent je pomembno upoštevati nekaj ključnih načel. Predvsem je treba upoštevati, da je treba vsako komponento testirati posebej, da lahko ugotovimo, ali je brezhibna in ustreza našim pričakovanjem.

Pri testiranju lahko uporabimo različne programe in orodja, ki so namenjena specifičnim komponentam, kot so na primer programi za preverjanje trdih diskov, orodja za testiranje RAM-a ali programi za preverjanje temperature CPU-ja. Pomembno je tudi, da uporabljamo orodja, ki so zanesljiva in preverjena, saj lahko napačni rezultati povzročijo težave v prihodnosti.

Testiranje komponent pred vgradnjo

Čeprav je testiranje komponent po vgradnji najboljši način za preverjanje, ali delujejo pravilno, je bolj priporočljivo, da to storite pred vgradnjo. Če po vgradnji komponenta ne deluje pravilno, jo boste morali odstraniti in poslati nazaj v trgovino, kar lahko povzroči zamude pri delovanju računalnika. Testiranje pred vgradnjo zagotavlja, da so komponente, ki jih boste vgradili v računalnik, pravilne in brezhibne.

Garancijski zahtevek

Če se po vgradnji komponente pojavijo težave, je morda treba izpolniti garancijski zahtevek. Če ste komponento kupili v tujini, se lahko postopek za izpolnitev garancijskega zahtevka razlikuje glede na državo, v kateri ste jo kupili.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down