Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Brezplačna servisna diagnostika prenosnih in namiznih računalnikov,

ker ni vedno očitno kaj je narobe z vašim računalnikom.
4.9 / 5 Google reviews

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Kaj vse je zajeto v servisno diagnostiki okvarjenega računalnika na našem servisu?

Celotni servisni diagnostični test računalnika je sestavljen iz več kot 450 posamičnih testov.
V primerih kot so: počen ali razbit ekrana na prenosniku, baterija, ki se ne polni več ali polita tipkovnica, je okvara jasna tudi računalniškim laikom. Za veliko večino ostalih napak pa je neodgovorno in netransparentno ugibati. Zato bomo opravil brezplačni diagnostični test, vas seznanili z napako ali napakami in natančno ocenili strošek popravila vašega računalnika.

Diagnostika poteka v prostorih računalniškega servisa Help 404 in traja v večini primerov do 2 uri. Včasih je napaka lahko res zahrbtna. Ker ne želimo zavajati vas bomo prosili, da računalnik pustite na našem računalniškem servisu čez noč.
Diagnostika prenosnika brez popravila

Po končani servisni diagnostiki si lahko premislite!

Nekatera popravila res niso ekonomična. Zaradi dotrajanosti računalnika, njegove starosti, tržne vrednosti ali dragega nadomestnega dela. Naše pravilo je: če ne popravimo, ne zaračunamo!

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam svetujemo kaj je najboljša rešitev za vas. Če se ne odločili za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.

Strošek je znan pred pričetkom servisa računalnika.

Pri očitnih napakah, ki so vidne s prostim očesom, vas s stroškom popravila seznanimo takoj. Pri starejših prenosnih računalnikih je občasno zaradi pomanjkanja dostopnih rezervnih delov pri proizvajalcu potrebno pregledati prosto tržišče rabljenih rezervnih delov. V tem primeru je cena popravila točna, cena nadomestnega dela pa v prvi fazi okvirna. Mnoga popravila vašega računalnika so zajeta v ceniku našega računalniškega servisa. Popravila, ki niso navedena v ceniku se obračunajo po urni postavki na podlagi naše ocene potrebnega časa za popravilo. Oceno podamo pred pričetkom popravila računalnika.
Strošek popravila je potrbno potrditi pred pričetkom.Napaka windows sistem

Kaj pa skrite napake na računalniku?

Če med servisom vašega računalnika naletimo na napako, ki nam je kljub diagnostičnem testu ostala skrita, vas o tem seznanimo. Drobnarije odpravimo za simbolično ceno. Večje težave pa z vašim dovoljenjem.

Vse lepo in prav, ampak jaz bom vrgel računalnik stran!

Pomagamo vam lahko tudi pri tej odločitvi. Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo ali obnovo. Da, obnovo! Tam, kjer je potreben samo čas za popravilo, to naredimo brezplačno z dobrim namenom . Te računalnike doniramo družinam v stiski preko nevladnih organizacij. Odločitev je vaša. Družine v stiski in mati Narava vam bojo hvaležni.
Obnovljeni računalniki za socialno ogrožene otroke

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down