Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Se računalnik pregreva in je tudi počasen?

Prvi znaki pregrevanja so glasno sopihanje ventilatorjev, vroče ohišje in tipkovnica ter počasno delovanje računalnika. Če ne želite, da vam trajno odpove mu privoščite temeljito čiščenje hladilnika in menjavo termalne paste.
4.9 / 5 Google reviews

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Tudi računalnik potrebuje vzdrževanje

Računalnik uporabljamo po večini več časa na dan, kot pa osebno vozilo. Vseeno, pa mu ne namenimo skoraj nič pozornosti. Svojemu osebnemu vozilu naklonimo čas ob registraciji in tehničnem pregledu. Takoj za tem mu redno menjavajo vse tekočine. Skrbimo, da gladko in hitro teče in da ne zakuha.
Počasno delovanje računalnika zaradi termičnega pregrevanja procesorja

Kaj pa naš osebni računalnik?

Samo ko preneha hitro delovati, ko prične škripati ali pa čisto ugasne. Pa še takrat mu večina ne nameni niti malo pozornosti. Raje se odločimo za nakup novega. Računalniki so električni in delno tudi mehanski stroji. Tam kjer je elektrika je tudi toplota. V toplem okolju, pa ne morejo hitro delovati. Saj imajo ventilator za hlajenje, ki pa je po enem letu že tako zaprašen, da ne ohladi niti sam sebe kamoli računalniški procesor. Računalniški procesor se zavaruje pred toploto in prične sam od sebe počasneje delovati. Med njim in hladilnikom je termalna pasta. Ta termalna pasta skrbi, da se toplota prenaša na hladilnik. Hladilnik, pa se dodatno hladi z ventilatorjem, ki skrbi za odvajanje odvečne toplote. Seveda če ni čisto zamašen. Če je termalna pasta stara in posušena se ta toplota ne odvaja. Hladilnik pa ne hladi samo računalniškega procesorja. Hladilnik hladi tudi grafično kartico. Grafična kartica je prva žrtev pregrevanja. Procesor se upočasni ko mu je prevroče. Grafična kartica oz. grafični procesor, pa se ne zna. Največ odpovedi računalnikov je zaradi mrtvega grafičnega procesorja.

Kaj lahko storimo za naš računalnik?

Temeljito čiščenje hladilnega sistema, izpihovanje nabranega praha in menjava termalne paste. Čiščenje in dezinfekcija zunanjosti, pa je tudi blagodejno za naše zdravje. Niti zamisliti si ne morete koliko bakterij in bacilov se nabere skozi leto na naših tipkovnicah.
Oviran pretok zraka na ventilatorju hladilnega sistema prenosnega računalnikaSuha termalna pasta na procesorju računalnika

Na koliko časa je potrebno čistiti računalnik?

Če računalnik uporabljate za brskanje na spletu, pregledovanje elektronske pošte je vsake dve leti ravno prav. Ko pa računalnik uporabljate za zahtevne grafične programe, igranje iger je priporočilo, da ga očistite in podmažete vsako leto.

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down