Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Vse blagovne znamke z vsemi možnimi okvarami popravljamo mi!

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika? Nič ni sramotnega v tem, da ga želite čimprej nazaj. Zato se obvezujemo popraviti računalnike v 72 urah ali prej. Pred sprejemom vašega naročila vas bomo seznanili s časom, potrebnim za temeljito popravilo računalnika.
Namizni, prenosni in tablični računalniki. Test gaming in workstation računalnikov.
4.9 / 5 Google reviews

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Hiter računalniški servis

Tisti, ki nas poznajo, vedo, da zanesljivo popravljamo vse blagovne znamke in modele osebnih in prenosnih računalnikov. Velika zaloga novih in rabljenih nadomestnih delov, ki so pri nas že naslednji dan, nam omogoča odpravljanje vseh napak po dostopnih cenah. Ne mečite računalnika stran!
Garancija na popravilo računalnika

Garancija na popravilo

sa naša popravila so pokrita s standardno 12 mesečno garancijo Help404 (oziroma 6 mesečno garancijo, kadar se uporabijo rabljeni rezervni deli).

Preproste besede in pojasnila

Trudimo se, da so stvari preproste kot je le mogoče, zato ne uporabljamo strokovnih izrazov. Želimo, da nas razumete. Želimo, da bo vaša odločitev sprejeta na podlagi naše strokovne ocene in vašega jasnega razumevanja. Veseli bomo tudi strokovnega pogovora z vami, v kolikor si boste to zaželeli.
Preprosti deloni nalog za popravilo prenosnikaNe računamo če ne popravimo

Ne računamo, če ne popravimo!

Občasno ne moremo zagotoviti rezervnih delov za starejše računalnike. Ali pa se z ekonomskega vidika popravilo ne izplača. V tem primeru vam podarimo darilni bon v vrednosti 50 € za prenos podatkov iz starega računalnika na novega, ki ga lahko unovčite v naši trgovini z obnovljenimi poslovnimi računalniki na katere nudimo garancijo do 3 leta.

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down