Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prodaja in menjava sestavnih delov

Okvarjen ali poškodovan del prenosnika ni več razlog za nakup novega prenosnika

Bogat izbor rezervnih delov za prenosnike po ugodnih cenah in hitri dobavi. Veliko delov je tudi na zalogi. Strokovna menjava z garancijo zagotovljena na našem servisu.
Rezervni deli za prenosne računalnike

Želite ponudbo za rezerni del vašega prenosnika?

Za izdelavo ponudbo moramo točno vedeti proizvajalca, modelno številko in serijsko številko prenosnika. Brez teh podatkov vam lahko posredujemo samo okvirni strošek.

Proizvajalec

Ime proizvajalca lahko najdete na prenosniku.

Model

Modelna številka je v večini primerov dovolj. Nič ne škodi če nam posredujete tudi produktno številko. Najdete jo na spodnji strani prenosnika, pod baterijo v redkih primeri pod spodnjim pokrovom.

Serijska

V bližini modeln številka je tudi serijska številka. Lahko je podana kot SERIAL NUMBER ali S/N. Najdete jo na spodnji strani prenosnika, pod baterijo v redkih primeri pod spodnjim pokrovom.
Rezervni deli prenosnik (#7)

Ne poznate modelne številke rezervnega dela?

Nič hudega. Iz spodnjega seznama izberite primerno skupino rezervnih delov. V primeru, da na tem seznamu ne najdete željenega dela nam lahko opišete v textovnem delu.


Ne najdete potrebnih podatkov?

Nič hudega! Oglasite se pri nas na servisu. Skupaj bomo pogledali. Skoraj vedno lahko podamo strošek željenega rezervnega dela in menjave v času vaše prisotnosti.
Če niste prepričani, da je iskani del prenosnika okvarjen, vam svetujemo, da se oglasiti pri nas na brezplačni diagnosti oziroma pregledu. Tako bo vsak dvom razblinjen.

Nudimo servis in nadomestne dele

Izven garancijski servis in nadomestni rezervni deli za vodilne blagovne znamke na slovenskem tržišču. Nudimo popravilo računalnikov in tiskalnikov. Popravilo matičnih plošč, nadgradnje z SSD diski in RAM-om, namestitev operacijskega sistema, redno vzdrževanje računalnikov in opreme, menjavo zaslonov, baterij, napajalnikov in brezplačno diagnostiko okvare računalniške opreme.
ACER servis računalnikov
ASUS servis računalnikov
DELL servis računalnikov
HP servis računalnikov
LENOVO servis računalnikov

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
magnifiercrossmenuchevron-downarrow-down-circle