Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prenosniki - računalniki - delovne postaje

HP - Servis

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Legendarni računalniki HP

HP računalniki so zastopani v Sloveniji z namiznimi in prenosnimi računalniki. Njihovo ime je dobro zapisano pri zasebnih in poslovnih uporabnikih. Odlikujejo se s kvalitetnimi in inovativnimi izdelki. HP računalniki omogočajo posameznikom in podjetjem, da z vrhunsko HP tehnologijo izboljšajo kvaliteto zasebnega in poslovnega življenja.
Popravilo matične ploše računalnika

Popravilo HP računalnikov

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. HP prenosni računalniki imajo pogosto težave s tečaji preklopa oziroma zaslona. Ta napaka je toliko bolj zastopana na serijah, ki je namenjena zasebnim uporabnikom. Posledično ti okvarjeni tečaji (ali panti, po domače) poškodujejo notranjost prenosnika in skoraj vedno napajalni konektor znotraj ohišja. Računalnik, ki se ne more prižgati, črni ekran in zamrznitev operacijskega sistema, so težave, ki se občasno pojavljajo in niso prisotne samo na prenosnih, ampak tudi na stacionarnih računalnikih.

Ne glede na težave, ki vam jih povzroča vaš prenosni ali namizni računalnik HP, ste lahko prepričani, da vam bomo na servisu Help 404 strokovno, hitro in ugodno pomagali. Zavedamo se, da je danes računalnik orodje. Brez orodja, pa se delati ne da.

Menjava zaslona na HP prenosniku

Tudi vzdržljivi prenosniki podležejo prekomerni uporabi ali fizični poškodbi. Razpokani zasloni, mrtve osvetlitve ali zlomljeni LCD zasloni so pogoste težave z zaslonom, s katerimi se včasih ukvarjajo uporabniki HP prenosnikov. Sedaj, ko je HP prenosnik poškodovan, razbit ali ne delujoč ne želite tvegati z nekvalitetnim nadomestnim zaslonom ali nestrokovno menjavo le tega. Dodaten zaplet pri odločitvi ali menjati zaslon ali se odločiti za nakup novega računalnika, pa stopnjuje negotovost. Črni ekran ni vedno posledica nedelujočega zaslona. Razlog je v ne delujočem grafičnem čipu na osnovni plošči. Pri nas, na servisu Help 404, to negotovost v trenutku potrdimo ali ovržemo. V vaši prisotnosti. Vse, kar morate storiti je, da se za trenutek zaustavite pri nas.
Kvaliteten prenosnik HPBaterija prenosnika se lahko zamenja

Menjava baterije na HP prenosniku ?

Baterije so potrošni materijal, bi lahko rekli. Nekatere že takoj izven garancije, druge malo kasneje prenehajo hraniti energijo za napajanje prenosnika. Zunanje baterije si lahko zamenjate sami. Menjava notranje oziroma vgradne baterije, pa je bolje opraviti na servisu. Slaba stran vgradnih baterij je, da se rade tudi napihnejo in s tem poškodujejo touchpad in ohišje prenosnika. Originalne in nadomestne baterije za prenosne računalnike HP lahko kupite pri nas.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!

Pomen rednega vzdrževanja vaših HP-jevih naprav: HP Servis Ljubljana lahko pomaga

Ker tehnologija še naprej oblikuje naše vsakdanje življenje, je naša odvisnost od elektronskih naprav eksponentno narasla. Od prenosnih računalnikov do tiskalnikov - zaradi naše odvisnosti od teh naprav so postale bistveni del našega delovnega in zasebnega življenja. Vendar pa tako kot vse stvari tudi elektronske naprave potrebujejo ustrezno nego in vzdrževanje, da bi delovale optimalno. HP-jeve naprave niso nobena izjema. Z rednim vzdrževanjem HP-jevih naprav lahko preprečite morebitne okvare, izboljšate njihovo delovanje in podaljšate njihovo življenjsko dobo. Če se nahajate v Ljubljani, imate srečo! HP Servis Ljubljana je tukaj, da vam pomaga ohraniti vaše naprave v vrhunskem stanju. S svojim strokovnim znanjem o HP-jevih napravah vam lahko ponudijo najboljše storitve vzdrževanja, s katerimi bodo zagotovili nemoteno delovanje vaših naprav, vam zagotovili mir in vas rešili pred dragimi popravili v prihodnosti. Zakaj bi torej čakali? S HP Servisom Ljubljana poskrbite, da bodo vaše naprave HP v vrhunskem stanju!

Uvod v HP naprave

HP (Hewlett-Packard) je vodilno podjetje za proizvodnjo elektronskih naprav, ki jih uporabljajo ljudje po vsem svetu. Podjetje ponuja širok nabor izdelkov, vključno s prenosniki, namiznimi računalniki, tiskalniki, skenerji in drugimi napravami. HP naprave so znane po svoji visoki zmogljivosti, zanesljivosti in trajnosti. Njihova priljubljenost je posledica njihovega odličnega oblikovanja, vrhunske tehnologije in visoke kakovosti.

Pomembnost rednega vzdrževanja

Redno vzdrževanje vaših HP naprav je ključno za njihovo optimalno delovanje. Brez ustrezne nege in vzdrževanja lahko naprave postanejo počasne, neučinkovite in se lahko hitreje obrabijo. Poleg tega lahko morebitne okvare povzročijo dodatne stroške za popravilo ali celo nakup nove naprave. Redno vzdrževanje lahko prepreči te težave in podaljša življenjsko dobo vaših naprav.

Pogosti problemi, s katerimi se srečujejo HP naprave

Kot pri vseh elektronskih napravah, se tudi pri HP napravah lahko pojavijo določene težave. Med najpogostejšimi težavami so: počasno delovanje, težave z zagonom, težave z brezžično povezavo, težave s tiskanjem, težave z zaslonom in težave s programsko opremo. Vendar pa lahko večino teh težav odpravite s pravilnim vzdrževanjem in nego vaših naprav.

Prednosti rednega vzdrževanja

Redno vzdrževanje vaših HP naprav ima veliko prednosti. Prvič, podaljša življenjsko dobo naprav. Tako lahko naprave uporabljate dlje časa, preden jih morate zamenjati. Drugič, redno vzdrževanje izboljša zmogljivost vaših naprav. Z zamenjavo obrabljenih delov, odstranjevanjem nepotrebnih datotek in posodabljanjem programske opreme lahko naprave delujejo hitreje in bolj učinkovito. Tretjič, redno vzdrževanje lahko prepreči morebitne okvare in s tem zmanjša stroške za popravilo ali nakup nove naprave.

Pregled HP Servisa Ljubljana

HP Servis Ljubljana je specializiran servis za popravilo in vzdrževanje HP naprav. Servis ima dolgoletne izkušnje na področju vzdrževanja in popravila HP naprav. Njihova ekipa strokovnjakov ima izkušnje z vsemi vrstami HP naprav, od prenosnikov do tiskalnikov. Poleg tega imajo na zalogi tudi različne dele in dodatno opremo za popravilo vaših naprav. HP Servis Ljubljana se zavezuje, da bo vaše naprave popravil v najkrajšem možnem času in da bodo delovale kot nove.

Storitve, ki jih ponuja HP Servis Ljubljana

HP Servis Ljubljana ponuja širok nabor storitev za vzdrževanje in popravilo HP naprav. Njihove storitve vključujejo diagnostiko, popravilo, zamenjavo delov, čiščenje in nadgradnjo. Poleg tega ponujajo tudi storitve vzdrževanja, kot so čiščenje notranjosti naprav, posodabljanje programske opreme, zamenjava baterij in nadgradnja pomnilnika. S svojimi storitvami HP Servis Ljubljana zagotavlja, da vaše naprave delujejo optimalno.

Pomembnost izbire zanesljivega ponudnika storitev

Ko gre za vzdrževanje in popravilo vaših HP naprav, je izbira zanesljivega servisa ključnega pomena. Izberite ponudnika, ki ima izkušnje s HP napravami in ki ima pozitivne ocene strank. Poleg tega preverite, ali ponuja garancijo za svoje storitve, saj vam to lahko zagotovi, da bodo vaše naprave popravljene pravilno in da boste dobili najboljšo storitev za svoj denar.

Pričevanja zadovoljnih strank

HP Servis Ljubljana je pridobil veliko zadovoljnih strank, ki so bile zadovoljne z njihovimi storitvami za vzdrževanje in popravilo HP naprav. Stranke so pohvalile njihovo strokovnost, hitrost in učinkovitost pri popravilu naprav. Poleg tega so bile stranke zadovoljne z njihovo prijaznostjo in ustrežljivostjo, kar jim je dalo občutek zaupanja v njihovo storitev.

Nasveti za vzdrževanje HP naprav doma

Poleg rednega vzdrževanja s strani strokovnjakov lahko tudi sami poskrbite za svoje HP naprave. Na primer, redno čiščenje notranjosti naprav lahko prepreči nabiranje prahu in umazanije, kar lahko povzroči okvare. Prav tako je pomembno, da naprave hranite v primernih pogojih, da se izognete prenapetostim in drugim poškodbam. Na voljo je veliko spletnih virov, ki vam lahko pomagajo pri vzdrževanju vaših naprav doma.

Zaključek

Kot smo videli, redno vzdrževanje vaših HP naprav lahko prepreči morebitne okvare, izboljša njihovo zmogljivost in podaljša njihovo življenjsko dobo. Če živite v Ljubljani, imate srečo, saj HP Servis Ljubljana ponuja širok nabor storitev za vzdrževanje in popravilo vaših naprav. Z njihovo strokovnostjo in izkušnjami lahko poskrbijo, da bodo vaše naprave delovale optimalno. Torej, ne čakajte, vzdržujte svoje HP naprave redno in zanesljivo z HP Servisom Ljubljana.

Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down