Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prenosniki - računalniki - delovne postaje

HP - Hewlett Packard Company

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
09:00 - 13:00 h.
KAKO DO NAS?

Legendarni računalniki HP

HP računalniki so zastopani v Sloveniji z namiznimi in prenosnimi računalniki. Njihovo ime je dobro zapisano pri zasebnih in poslovnih uporabnikih. Odlikujejo se s kvalitetnimi in inovativnimi izdelki. HP računalniki omogočajo posameznikom in podjetjem, da z vrhunsko HP tehnologijo izboljšajo kvaliteto zasebnega in poslovnega življenja.
Popravilo matične ploše računalnika

Popravilo HP računalnikov

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. HP prenosni računalniki imajo pogosto težave s tečaji preklopa oziroma zaslona. Ta napaka je toliko bolj zastopana na serijah, ki je namenjena zasebnim uporabnikom. Posledično ti okvarjeni tečaji (ali panti, po domače) poškodujejo notranjost prenosnika in skoraj vedno napajalni konektor znotraj ohišja. Računalnik, ki se ne more prižgati, črni ekran in zamrznitev operacijskega sistema, so težave, ki se občasno pojavljajo in niso prisotne samo na prenosnih, ampak tudi na stacionarnih računalnikih.

Ne glede na težave, ki vam jih povzroča vaš prenosni ali namizni računalnik HP, ste lahko prepričani, da vam bomo na servisu Help 404 strokovno, hitro in ugodno pomagali. Zavedamo se, da je danes računalnik orodje. Brez orodja, pa se delati ne da.

Menjava zaslona na HP prenosniku

Tudi vzdržljivi prenosniki podležejo prekomerni uporabi ali fizični poškodbi. Razpokani zasloni, mrtve osvetlitve ali zlomljeni LCD zasloni so pogoste težave z zaslonom, s katerimi se včasih ukvarjajo uporabniki HP prenosnikov. Sedaj, ko je HP prenosnik poškodovan, razbit ali ne delujoč ne želite tvegati z nekvalitetnim nadomestnim zaslonom ali nestrokovno menjavo le tega. Dodaten zaplet pri odločitvi ali menjati zaslon ali se odločiti za nakup novega računalnika, pa stopnjuje negotovost. Črni ekran ni vedno posledica nedelujočega zaslona. Razlog je v ne delujočem grafičnem čipu na osnovni plošči. Pri nas, na servisu Help 404, to negotovost v trenutku potrdimo ali ovržemo. V vaši prisotnosti. Vse, kar morate storiti je, da se za trenutek zaustavite pri nas.
Baterija prenosnika se lahko zamenja

Menjava baterije na HP prenosniku ?

Baterije so potrošni materijal, bi lahko rekli. Nekatere že takoj izven garancije, druge malo kasneje prenehajo hraniti energijo za napajanje prenosnika. Zunanje baterije si lahko zamenjate sami. Menjava notranje oziroma vgradne baterije, pa je bolje opraviti na servisu. Slaba stran vgradnih baterij je, da se rade tudi napihnejo in s tem poškodujejo touchpad in ohišje prenosnika. Originalne in nadomestne baterije za prenosne računalnike HP lahko kupite pri nas.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down