Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prenosniki - računalniki - delovne postaje

TOSHIBA

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Računalniki TOSHIBA

Toshiba računalniki so bili priljubljeni v Sloveniji in vsem po svetu. Toshiba je bilo vodilno ime na tržišču prenosnih računalnikov. Njihova ponudba pa je obsega tudi namizne in tablične računalnike, ki pa žal pri nas niso bili v prodaji. Njihovi prenosni računalnik iz serije Satelite so bili priznani po celem svetu. Prenosniki Satelite se odlikujejo z robustnim ohišjem, trpežnimi panti zaslona in kot tudi vsi ostali računalniki Toshiba, imajo lastni BIOS. Žal Toshiba ne izdeluje več računalnikov.
Popravilo matične ploše računalnika

Servis Toshiba prenosnikov

Uporabniki računalnikov Toshiba cenijo njihovo vrhunsko izdelavo, dobro in hitro strojno opremo. Toshibini zasloni so vedno najvišje kvalitete.

Lagali bi, če bi trdili, da se Toshiba prenosniki ne kvarijo. Poleg splošne napake, ki jo imajo vsi uporabniki z nameščenim operacijskim sistemom Windows, se tudi Toshiba prenosniki sčasoma pričnejo upočasnjevati. Značilna je zmanjšana odzivnost in hitrost računalnika. Prazen ali moder ekran in težave z miško na dotik “touchpad”.

Ne glede na težave, ki vam jo povzroča vaš prenosnik Toshiba, ste lahko prepričani, da vam bomo na servisu Help 404 strokovno, hitro in ugodno pomagali. Zavedamo se, da je danes prenosni računalnik orodje. Brez orodja pa se delati ne da.

Menjava Toshiba zaslonov

valiteten zaslon na Toshiba prenosniku je mnogim uporabnikom zelo pomemben. Tudi Toshiba prenosniki s časom lahko povzročajo različne napake. Od mrtvih pik “pixlov” do črnega zaslona in oksidiranih podatkovnih povezav. Sedaj, ko je poškodovan, razbit ali nedelujoč ne želite tvegati z nekvalitetnim nadomestkom ali nestrokovno menjavo novega zaslona. Dodaten zaplet pri odločitvi ali menjati zaslon ali pa se odločiti za nakup novega računalnika, pa stopnjuje negotovost. Črni ekran na zaslonu ni vedno posledica nedelujočega zaslona, lahko je razlog v nedelujočem grafičnem čipu na osnovni plošči. Pri nas, na servisu Help 404, to negotovost v trenutku potrdimo ali ovržemo. V vaši prisotnosti. Vse kar morate storiti je, da se na hitro zaustavite pri nas.

Servis Toshiba prenosnikovPrazna baterija na prenosniku

Menjava baterije na TOSHIBA prenosniku ?

Baterije so potrošni materijal, bi lahko rekli. Nekatere že takoj izven garancije, druge malo kasneje prenehajo hraniti energijo za napajanje prenosnika. Zunanje baterije si lahko zamenjate sami. Menjava notranje oziroma vgradne baterije, pa je bolje opraviti na servisu. Slaba stran vgradnih baterij je, da se rade tudi napihnejo in s tem poškodujejo touchpad in ohišje prenosnika. Originalne in nadomestne baterije za prenosne računalnike TOSHIBA lahko kupite pri nas.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down