Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Menjava zaslona na prenosnem računalniku

Vidi se kot drago popravilo. V večini primerov je strošek menjave zaslona več kot ekonomičen in časovno hiter.
4.9 / 5 Google reviews

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Je zaslon okvarjen ali nekaj drugega na prenosniku?

Ker nihšče ne želi na slepo plačati strošek popravila, vedno preverimo kje tiči krivec za slabo sliko na prenosnem računalniku. Nekatere okvare zaslona na prenosniku so vidne že od daleč, druge pa ko se vklopi prenosnik. Še vedno obstaja možnost, da je poškodovan LCD podatkovni kabel,  "LCD flat cable" angleško ali pa grafični čip na matični plošči.
Okvara grafičnega čipa na prenosnem računalniku

Čudni znaki na zaslonu?

To ni okvara zaslona. To ni okvara LCD podatkovnega kabla. To je okvara grafičnega čipa. Popravilo ni možno. Možno je umiliti napako in sicer z takoimenovanim reballingom GPU čipa. Napaka se bo pojavila nazaj. Kdaj nihšče ne ve. Povedano direktno, čas je za nov prenosnik.

Zaslon prekinja sliko?

S premikanjem odprtosti zaslona vam občasno izgine slika? To je skoraj 100% težava na LCD podatkovnem kablu. Potrebno ga je zamenjati. Popravilo kabla ni smiselno, ker se stalno premika kar je tudi razlog njegovi odpovedi. Obrabljenost ali dotrajanost. Menjava se izvede samo z originalnim identičnim LCD podatkovnim kablom. Inprovizirati ni mogoče.
menjava lcd podatkovnega kablaSlabo priključen LCD podatkovni konektor

Zelo redko je lahko tudi....

Razrahljan LCD podatkovni kabel. Če je to razlog je sreča na vaši strani. Po razstavljanju zaslona se konektor ustrezno razmasti, namesti na svoje mesto in zavaruje z močnim lepilnim trakom. Strošek dela je enak kot pri menjavi zaslona - zanemarljiv.

Vse ostalo je menjava LCD zaslona

Vse ostale napake kot so vodoravne ali navpične črte, fizično razbit zaslon, delno počen zaslon, utripajoč zaslon in zaslon v čudnih barvah pomenijo da je potrebno zaslon zamenjati. Določeni modeli računalnikov imajo tip zaslona glede na regijo za katero so bili izdelani. V tem primeru je potrebno prenosnik razstaviti in preveriti modelno številko. Pri večini prenosnikov pa se točni tip zaslona ve že iz serijske in modelne številke.
LCD zaslon za prenosni računalnik

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down