Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Reševanje podatkov
Diagnostika okvare je brezplačna.

Rešujemo podatke iz trdih in SSD diskov, spominskih kartic, USB ključev in telefonov.
4.9 / 5 Google reviews

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Zavedamo se, da so vam  podatki pomembni

Trdi diski se kvarijo. USB ključi, spominske kartice in telefoni tudi. In kadar se, s seboj vzamejo za vedno vse družinske slike, video posnetke in kopico pomembnih zasebnih in poslovnih podatkov. To je res grozna izguba in izkušnja. Ker pa vam podatke lahko rešimo skoraj v vseh primerih, si lahko oddahnete.

Vas zanima cena? Nam je vseeno ali gre za družinske slike ali za poslovne podatke. Ne delamo razlik v ceni. Če odmislimo možnost, ki vam jo ponuja sosedov fant, so naše cene najugodnejše v Sloveniji. Razlika med nami in sosedovim fantom je (sem spadajo tudi samooklicani računalniški servisi, ki nimajo strojne in programske opreme za reševanje podatkov), da pri sosedu podatke nikoli več ne boste dobili nazaj. Še več, najverjetneje vam tudi mi kasneje ne bomo mogli pomagati.
Varno okolje za reševanje podatkov

Kako poteka reševanje podatkov?

Predno kar koli povemo, moramo fizično prejeti vaš nosilec podatkov. Prva stvar, ki jo naredimo ob prejemo je diagnostika okvare. Okvare na nosilcih podatkov se delijo v tri skupine:

- Programska napaka
- Elektronika medija
- Fizična poškodba

Programska napaka na zapisu medija

Tako imenovani "BAD SECTOR" in "BOOT PARTICIJA" so najlažje oblike okvare nosilnega medija. Odvisno od količine podatkov so podatki rešeni v parih dneh. Znaki te okvare so, da samo določene podatke ne morete prebrati iz nosilca ali pa, da vam računalnik javlja da ni prisotnega trdega diska.
Popravilo elektronike diska

Programske ali električna napake na elektroniki medija

Sem spadajo vse napake, ki se pojavijo nenadoma. Nosilec podatkov več ne deluje. V določenih primerih je viden na računalniku, vendar ne deluje. Občasno je okvarjena lahko tudi sama elektronika nosilca medija. V prvem primeru se ponastavi programska oprema nosilca na njegovi elektroniki. V drugem primeru, pa se na elektroniki zamenja okvarjeno komponento ali pa se kompletno elektronsko vezje zamnenja z nadomestnim.

Fizična mehanska okvara na nosilcu podatkov

Glava diska reševanje podatkov

Mehanski trdi disk:

Zaganjanje motorja trdega diska, piskanje, cinglanje in ostali čudni zvoki so znak mehanske napake. Disk ne prižigajte več, ker v nasprotnem primeru boste vse podatke uničili do konca sami. Verjetnost rešitve je 85%.

SSD disk:

Odvisno od modela in proizvajalca in kako močno je fizično poškodovan.
SSD disk reševanje podatkovUSB spominski kluč reševanje podatkov

USB ključ ali spomiska kartica:

Odvisno kako močno je fizično poškodovana. Poškodovan konektor je najlažja oblika poškodbe. Tukaj skoraj ne moremo govoriti o reševanju podatkov ampak o klasični menjavi konektorja. Težje oblike poškodbe so, ko je poškodovana elektronika na nivoju čipa.

Pametni telefoni:

Odvisno kako močno je fizično poškodovan. V primeru, da telefon ne deluje zaradi napake se telefon popravi do te mere, da se podatki lahko prenesejo.

Pametni telefon pred posegom

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down