Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Polnilci za prenosnike

Za prenosne računalnike, ki potrebujejo nov polnilec

Bogat izbor vseh tipov polnilcev za prenosnike po ugodnih cenah in hitri dobavi. Originalni in nadomestni polnilci.
Okvarjen polnilec prenosnega računalnika

Želite ponudbo za polnilec?

Za izdelavo ponudbo moramo točno vedeti proizvajalca, modelno številko in serijsko številko prenosnika ali modelno številko polnilca. Brez teh podatkov vam lahko posredujemo samo okvirni strošek.

Proizvajalec

Ime proizvajalca lahko najdete na prenosniku.

Model

Modelna številka je v večini primerov dovolj. Nič ne škodi če nam posredujete tudi produktno številko. Najdete jo na spodnji strani prenosnika, pod baterijo v redkih primeri pod spodnjim pokrovom.

Polnilec

Modelna številka je ponavadi bolj vidna od vseh ostalih oznak, ki se nahajajo na polnilcu. Lahko nam dodatno navedete tudi moč v watih ali amperih.
Prodaja Polnilcev za prenosnike(#6)

Ne najdete potrebnih podatkov?

Nič hudega! Oglasite se pri nas na servisu. Skupaj bomo pogledali. Prinesite s seboj prenosnik in po možnosti stari polnilec. Skoraj vedno lahko podamo strošek polnilca v času vaše prisotnosti.
Če niste prepričani, da je okvarjen samo polnilec, vam svetujemo, da se oglasiti pri nas na brezplačni diagnosti oziroma pregledu. Tako bo vsak dvom razblinjen.

Nudimo servis in nadomestne dele

Izven garancijski servis in nadomestni rezervni deli za vodilne blagovne znamke na slovenskem tržišču. Nudimo popravilo računalnikov in tiskalnikov. Popravilo matičnih plošč, nadgradnje z SSD diski in RAM-om, namestitev operacijskega sistema, redno vzdrževanje računalnikov in opreme, menjavo zaslonov, baterij, napajalnikov in brezplačno diagnostiko okvare računalniške opreme.
ACER servis računalnikov
ASUS servis računalnikov
DELL servis računalnikov
HP servis računalnikov
LENOVO servis računalnikov

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
magnifiercrossmenuchevron-downarrow-down-circle