Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prenosniki - računalniki - delovne postaje

DELL

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Trpežne delovne postaje DELL

Dell računalnike uporablja ameriška vojska, ker so robustni in zanesljivi tudi v ekstremnih okoljih. Pa še se kvarijo. Dejstvo je, da se vsi računalniki kvarijo. Dell računalniki imajo manj mehanskih težav kot so počena ohišja, napajalni konektorji ali tečaji zaslona. Še zmeraj pa so prisotne težave z sporazumevanjem operacijskega sistema in strojne opreme. Posodobitev gonilnikov strojne opreme je ključna v zagotavljanju hitrega delovanja in dobrih performansov vašega računalnika. Zaradi velikega števila različnih podmodelov s skoraj identičnimi serijskimi oznakami, je velikokrat težko v prvo namestiti odgovarajoči gonilnik. Te vrste težav lahko odpravite sami. Če se znajdete v pomanjkanju časa, pa se lahko na hitro zaustavite pri nas in z veseljem vam bomo pomagali.
Popravilo matične ploše računalnika

Popravilo DELL računalnikov

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. DELL prenosni računalniki imajo pogosto težave s tečaji preklopa oziroma zaslona. Ta napaka je toliko bolj zastopana na serijah, ki je namenjena zasebnim uporabnikom. Posledično ti okvarjeni tečaji (ali panti, po domače) poškodujejo notranjost prenosnika in skoraj vedno napajalni konektor znotraj ohišja. Računalnik, ki se ne more prižgati, črni ekran in zamrznitev operacijskega sistema, so težave, ki se občasno pojavljajo in niso prisotne samo na prenosnih, ampak tudi na stacionarnih računalnikih.

Ne glede na težave, ki vam jih povzroča vaš prenosni ali namizni računalnik DELL, ste lahko prepričani, da vam bomo na servisu Help 404 strokovno, hitro in ugodno pomagali. Zavedamo se, da je danes računalnik orodje. Brez orodja, pa se delati ne da.

Popravilo zaslona na Dell prenosnikih

Mnogi uporabniki Dell prenosnikov se srečujejo z nejasnimi zasloni, težavami z predvajanjem video vsebine, črnimi zasloni in nedelujočimi grafičnimi procesorji. Manjše težave lahko odpravite sami, tako da na uradni Dellovi strani poiščete in naložite odgovarajoči gonilnik za vašo grafično kartico. V primeru večjih težav pa nas le obiščite. Težave z zaslonom ali računalnikom Dell vam na servisu Help 404 hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš Dell računalnik hitro popravili in vrnili. Vaš računalnik bo spet delal kot nov.
Prazna baterija na prenosniku

Menjava baterije na DELL prenosniku ?

Baterije so potrošni materijal, bi lahko rekli. Nekatere že takoj izven garancije, druge malo kasneje prenehajo hraniti energijo za napajanje prenosnika. Zunanje baterije si lahko zamenjate sami. Menjava notranje oziroma vgradne baterije, pa je bolje opraviti na servisu. Slaba stran vgradnih baterij je, da se rade tudi napihnejo in s tem poškodujejo touchpad in ohišje prenosnika. Priporočamo samo originalne baterije za prenosne računalnike DELL. Lahko jih kupite pri nas.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down