Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prenosniki - računalniki - delovne postaje

Servis LENOVO - IBM

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Legendarni računalniki IBM

Lenovo je tehnološko podjetje s sedežem v Pekingu na Kitajskem in hitro postaja eno največjih imen na področju prenosnih in namiznih računalnikov. To podjetje ponuja široko paleto možnosti, vključno s priljubljenim prenosnikom Chromebook vse do večnamenskih računalnikov in igralnih namizij. Preprosto povedano, Lenovo ima računalnik za vse potrebe.
Popravilo matične ploše računalnika

Popravilo LENOVO računalnikov

Ne glede na to, kako so računalniki Lenovo zanesljivi in ​​tehnološko napredni, se pri njih sčasoma še vedno pojavijo težave. Prenosni računalniki Lenovo, na primer, včasih imajo težave z zagonom in zaslonom – te težave so lahko povezane z manjšimi težavami s strojno opremo ali pa kažejo na večjo težavo z matično ploščo. Pri namiznih računalnikih Lenovo se včasih pojavijo težave z zaslonom ali piskajoči zvoki ob zagonu. V mnogih primerih so te težave povezane z napajanjem. Manjše težave z računalnikom Lenovo boste morda lahko odpravili sami, pri večjih težavah pa lahko zaupajte servisu računalnikov HELP404, da bodo delo opravili hitro in strokovno.

Nudimo brezplačno svetovanje o popravilih računalnikov Lenovo ter hiter in zanesljiv servis.

Menjava zaslona na LENOVO prenosniku

Ena najpogostejših težav z zaslonom, s katero se srečujejo uporabniki Lenovo, je povezana z zaslonom na dotik. Sčasoma se pri prenosnih in namiznih računalnikih Lenovo pojavijo težave z zaslonom na dotik, pa tudi splošne težave z zaslonom. Druge težave, s katerimi se včasih srečujejo uporabniki Lenovo, vključujejo črn zaslon, mrtve slikovne pike ali težave z video prikazom. Ne glede na to, s kakšnimi težavami z zaslonom se soočate z računalnikom Lenovo, imamo na računalniškem servisu HELP404 orodja in znanje za odpravo težave. Naši tehniki imajo izkušnje s popravili in zamenjavo zaslonov za vse najbolj priljubljene računalnike, vključno s prenosnimi in namiznimi računalniki Lenovo, zato ste lahko prepričani, da bomo delo opravili pravilno že ob prvem obisku.
Kvalitetni prenosni računalnik LenovoBaterija prenosnika se lahko zamenja

Menjava baterije na LENOVO prenosniku ?

Baterije so potrošni materijal, bi lahko rekli. Nekatere že takoj izven garancije, druge malo kasneje prenehajo hraniti energijo za napajanje prenosnika. Zunanje baterije si lahko zamenjate sami. Menjava notranje oziroma vgradne baterije, pa je bolje opraviti na servisu. Slaba stran vgradnih baterij je, da se rade tudi napihnejo in s tem poškodujejo touchpad in ohišje prenosnika. Originalne in nadomestne baterije za prenosne računalnike LENOVO lahko kupite pri nas.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!

Strokovni nasveti za izbiro pravega servisa Lenovo v Ljubljani

Ko vaša naprava Lenovo potrebuje servis, je iskanje pravega servisnega centra lahko težavna naloga. Ker je na voljo toliko možnosti, je lahko težko določiti, kateri bo zagotovil najboljše storitve in podporo. V Ljubljani je na voljo več servisnih centrov Lenovo, vendar niso vsi enaki. Če želite zagotoviti, da bo vaša naprava Lenovo deležna najboljše možne oskrbe, je bistveno, da izberete pravi servisni center. V tem članku vam bomo ponudili strokovne nasvete, kako izbrati pravi servisni center Lenovo v Ljubljani. Popeljali vas bomo skozi postopek iskanja najboljšega servisnega centra za vašo napravo Lenovo, od raziskovanja spletnih ocen do preverjanja usposobljenosti tehnikov. Ne glede na to, ali iščete hitro popravilo ali popoln pregled naprave, vam bodo ti nasveti pomagali sprejeti premišljeno odločitev in napravo Lenovo čim hitreje spraviti v pogon.

Predstavitev Lenovo servisnih centrov v Ljubljani


Lenovo je znan po kakovostnih napravah, vendar pa se lahko včasih pojavijo težave, ki jih ni mogoče rešiti samostojno. V takem primeru je potreben obisk servisnega centra. V Ljubljani obstaja več servisnih centrov, ki nudijo storitve popravila naprav Lenovo. Nekateri od teh centrov so neposredno povezani z Lenovo, medtem ko so drugi neodvisni. Odločitev, kateri servisni center izbrati, je odvisna od vaših potreb in zahtev.

Pomembnost izbire pravega Lenovo servisnega centra


Ko gre za popravilo vaše naprave Lenovo, je izbira pravega servisnega centra ključnega pomena. Pomanjkljivo popravilo lahko povzroči dodatno škodo in poslabša stanje vaše naprave. Poleg tega lahko nekateri nekvalificirani servisni centri uporabijo ponarejene dele, ki lahko povzročijo škodo na napravi. Izbrati pravega Lenovo servisnega centra je torej ključnega pomena za zagotovitev, da bo vaša naprava popravljena pravilno in z uporabo originalnih delov.

Faktorji, ki jih je potrebno upoštevati pri izbiri Lenovo servisnega centra


Pri izbiri Lenovo servisnega centra, ki bo popravil vašo napravo, je nekaj ključnih faktorjev, ki jih je potrebno upoštevati.

### Kvalifikacije tehnikov

Ko iščete Lenovo servisni center, je pomembno, da preverite kvalifikacije tehnikov. Kvalificirani tehniki so bolje opremljeni in bolje usposobljeni za popravilo vaše naprave. Preverite, ali imajo tehniki ustrezne certifikate in licence, ki potrjujejo njihovo usposobljenost.

### Izkušnje in strokovnost

Izkušnje in strokovnost so pomembni faktorji pri izbiri Lenovo servisnega centra. Preverite, koliko izkušenj ima servisni center pri popravilu naprav Lenovo. Poleg tega preverite, ali je servisni center specializiran za popravila Lenovo naprav in če ima ustrezno znanje in opremo za popravilo vaše naprave.

### Storitve in cene

Poleg kvalifikacij in strokovnosti je pomembno preveriti tudi ponujene storitve in cene. Preverite, ali servisni center ponuja storitve, ki jih potrebujete, in ali so cene primerljive z drugimi servisnimi centri v Ljubljani.

Strokovni nasveti za izbiro pravega Lenovo servisnega centra
Pri izbiri Lenovo servisnega centra, ki bo popravil vašo napravo, je nekaj strokovnih nasvetov, ki bi vam lahko bili v pomoč.

### Preverite spletne ocene in pričevanja

Preden se odločite za izbiro Lenovo servisnega centra, preverite spletne ocene in pričevanja. Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o servisnem centru in kakšne izkušnje so imeli z njim. Spletne ocene in pričevanja vam lahko pomagajo pri odločitvi, kateri servisni center je najbolj primeren za vaše potrebe.

### Preverite kvaliteto delov

Preverite, ali Lenovo servisni center uporablja originalne nadomestne dele. Uporaba ponarejenih delov lahko povzroči dodatno škodo na vaši napravi. Poleg tega lahko uporaba neoriginalnih delov povzroči preklic garancije na vaši napravi.

### Preverite garancijo na storitve

Preverite, ali Lenovo servisni center ponuja garancijo na storitve. Garancija vam bo zagotovila, da boste imeli dodatno zaščito, če se bodo po popravilu vašega izdelka pojavile težave.

### Preverite lokacijo servisnega centra

Preverite, kje se nahaja Lenovo servisni center. Izbrati morate servisni center, ki je enostaven za dostop in ga lahko hitro obiščete, kadar je to potrebno.

Storitve, ki jih ponujajo Lenovo servisni centri v Ljubljani


Lenovo servisni centri v Ljubljani ponujajo široko paleto storitev, ki vključujejo popravilo in vzdrževanje naprav Lenovo. Nekatere od storitev, ki jih ponujajo servisni centri v Ljubljani, vključujejo:

-Popravilo zaslona

- Popravilo matične plošče

- Popravilo trdega diska

- Popravilo baterije

- Popravilo tipkovnice

- Popravilo hladilnega sistema

- Čiščenje notranjosti naprave

- Namestitev programske opreme

- Nadgradnje strojne opreme

Mnenja in pričevanja strank


Mnenja in pričevanja strank so lahko koristen vir informacij pri izbiri Lenovo servisnega centra. Preberite, kaj drugi uporabniki menijo o servisnem centru, in se odločite, ali je pravi za vas.

Cena storitev Lenovo servisnih centrov v Ljubljani


Cena storitev Lenovo servisnih centrov v Ljubljani se lahko razlikuje glede na storitve, ki jih potrebujete. Preverite cene različnih servisnih centrov in se odločite za tistega, ki ponuja najboljše razmerje med kvaliteto storitev in ceno.

Garancijske in garancijske politike Lenovo servisnih centrov


Preden se odločite za Lenovo servisni center, preverite garancijske in garancijske politike. Preverite, koliko časa velja garancija na storitve in ali obstaja garancija na nadomestne dele. Poleg tega preverite, ali servisni center ponuja brezplačno svetovanje in podporo po opravljenem popravilu.

Lokacija in dostopnost Lenovo servisnega centra


Lokacija Lenovo servisnega centra je pomembna pri izbiri servisnega centra. Izberite servisni center, ki je enostaven za dostop in vam omogoča hitro in enostavno dostopnost.

Zaključek in končne misli


Pri izbiri Lenovo servisnega centra, ki bo popravil vašo napravo, je pomembno, da upoštevate kvalifikacije in strokovnost tehnikov, preverite ponujene storitve in cene, preberete spletne ocene in pričevanja ter preverite garancijske in garancijske politike. Poleg tega izberite servisni center, ki je enostaven za dostop in vam omogoča hitro in enostavno dostopnost. S temi nasveti boste lahko izbrali pravi Lenovo servisni center v Ljubljani, ki bo poskrbel za vašo napravo in jo vrnil v delujoče stanje.

Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down