Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prenosniki - računalniki - delovne postaje

LENOVO - IBM

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
09:00 - 13:00 h.
KAKO DO NAS?

Legendarni računalniki IBM

Lenovo je tehnološko podjetje s sedežem v Pekingu na Kitajskem in hitro postaja eno največjih imen na področju prenosnih in namiznih računalnikov. To podjetje ponuja široko paleto možnosti, vključno s priljubljenim prenosnikom Chromebook vse do večnamenskih računalnikov in igralnih namizij. Preprosto povedano, Lenovo ima računalnik za vse potrebe.
Popravilo matične ploše računalnika

Popravilo LENOVO računalnikov

Ne glede na to, kako so računalniki Lenovo zanesljivi in ​​tehnološko napredni, se pri njih sčasoma še vedno pojavijo težave. Prenosni računalniki Lenovo, na primer, včasih imajo težave z zagonom in zaslonom – te težave so lahko povezane z manjšimi težavami s strojno opremo ali pa kažejo na večjo težavo z matično ploščo. Pri namiznih računalnikih Lenovo se včasih pojavijo težave z zaslonom ali piskajoči zvoki ob zagonu. V mnogih primerih so te težave povezane z napajanjem. Manjše težave z računalnikom Lenovo boste morda lahko odpravili sami, pri večjih težavah pa lahko zaupajte servisu računalnikov HELP404, da bodo delo opravili hitro in strokovno.

Nudimo brezplačno svetovanje o popravilih računalnikov Lenovo ter hiter in zanesljiv servis.

Menjava zaslona na LENOVO prenosniku

Ena najpogostejših težav z zaslonom, s katero se srečujejo uporabniki Lenovo, je povezana z zaslonom na dotik. Sčasoma se pri prenosnih in namiznih računalnikih Lenovo pojavijo težave z zaslonom na dotik, pa tudi splošne težave z zaslonom. Druge težave, s katerimi se včasih srečujejo uporabniki Lenovo, vključujejo črn zaslon, mrtve slikovne pike ali težave z video prikazom. Ne glede na to, s kakšnimi težavami z zaslonom se soočate z računalnikom Lenovo, imamo na računalniškem servisu HELP404 orodja in znanje za odpravo težave. Naši tehniki imajo izkušnje s popravili in zamenjavo zaslonov za vse najbolj priljubljene računalnike, vključno s prenosnimi in namiznimi računalniki Lenovo, zato ste lahko prepričani, da bomo delo opravili pravilno že ob prvem obisku.
Baterija prenosnika se lahko zamenja

Menjava baterije na LENOVO prenosniku ?

Baterije so potrošni materijal, bi lahko rekli. Nekatere že takoj izven garancije, druge malo kasneje prenehajo hraniti energijo za napajanje prenosnika. Zunanje baterije si lahko zamenjate sami. Menjava notranje oziroma vgradne baterije, pa je bolje opraviti na servisu. Slaba stran vgradnih baterij je, da se rade tudi napihnejo in s tem poškodujejo touchpad in ohišje prenosnika. Originalne in nadomestne baterije za prenosne računalnike LENOVO lahko kupite pri nas.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down