Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Menjava baterije v prenosnem računalniku

Če se vam dogaja, da ne morete napolniti baterije prenosnika je razlog lahko v izrabljeni bateriji prenosnika.
4.9 / 5 Google reviews

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?
Prazna baterija na prenosniku

Kdaj je potrebno zamenjati baterijo?

Baterijo se menja ko vam računalnik javlja napako na bateriji, se ne polni več do 100%, se napolni do 200, 250 ali celo 489% je napihnjena ali pa jo računalnik več ne zazna in opozarja, da baterija ni prisotna. Vse te napake se dogajajo kljub temu, da je vaša baterija pravilno priklopljena v računalnik. Praviloma se baterija menja ko izgubi več kot polovico svoje prvotne kapacitete.

Koliko časa zdrži prenosnik kadar se napaja samo iz baterije?

To je odvisno od moči in porabe prenosnika. Odvisno je od programov, ki jih uporabljate. Recimo, če pregledujete vašo elektronsko pošto in imate nastavljeno osvetlitev zaslona na polovico vam računalnik ob novi bateriji mora delovati vsaj 2 uri. V primeru ko gledate filme, pa vam baterija ne bo zadostovala niti za eno uro. Seveda je odvisno tudi od resolucije na zaslonu in osvetlitve.
windows-prenosnik-bstanje-baterijeBaterija prenosnika se lahko zamenja

Kakšna je življenjska doba baterije za prenosnik?

Ni enostavnega odgovora na to vprašanje. Profesionalni prenosniki oziroma njihove baterije imajo daljšo življenjsko dobo. Na drugi strani, pa nizkocenovni ali potrošniški prenosniki oziroma njihove baterije komaj čakajo, da je garancije konec in lahko v miru izdihnejo.

Zamenjati z originalno ali nadomestno baterijo?

Večina proizvajalcev prenosnikov ne omejuje uporabo nadomestnih baterij. Znan pa je predvsem DELL v katerega je najbolje vgraditi originalno baterijo. Določeni modeli HP in Lenovo so lahko tudi muhasti. Nadomestne baterije same po sebi niso nič slabše ali manj kvalitetne od originalnih. Razlika je lahko samo v zgoraj omenjenih težavah kjer prenosnik ne zazna pravilno baterijo in jo zaradi tega ne polni.
Nadomestna in originalna baterija za prenosnik

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Pridit! Vsako mnenje šteje.

Naše stranke pravijo o nas:
Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!
Tina Štrus
Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.
Ratko Kisić
Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.
Špela Nanut
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down