Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!
Prenosniki - računalniki - delovne postaje

Asus

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:
040/768-404

Odpiralni čas

Pon - Pet:
09:00 - 17:00 h.
Sobota:
Urgenca.
KAKO DO NAS?

Asus - popravilo prenosnih in namiznih računalnikov

Najtanjši prenosni računalnik Ultrabook, kot tudi številni visoko zmogljivi namizni in prenosni računalniki za igranje iger in delovne grafične in video postaje, ter odlični monitorji, povzdigujejo Asus med vodilne proizvajalce prenosnih, namiznih in tabličnih računalnikov. Ne glede na to kakšen računalnik potrebujete, Asus vam lahko iz svoje bogate ponudbe ponudi kvaliteten računalnik, ki bo zadovoljil vaše zahteve.
Popravilo matične ploše računalnika

Popravilo ASUS računalnikov

Asus računalniki so znani po dobrih ocenah s strani uporabnikov. Sčasoma, pa tudi Asus računalniki pokažejo znane napake.

Najbolj pogoste napake na Asus računalnikih so napake na gonilnikih strojne opreme. Razlog za to so pokvarjeni ali zastareli gonilniki. Uporabniki Asus računalnikov se pogosto pritožujejo nad počasnim delovanjem, črnim ekranom in opozorilnih sporočili operacijskega sistema o strojnih napakah.

Ne glede na to ali ste lastnik namiznega ali prenosnega računalnika Asus, vam v računalniškem servisu Help 404 brezplačno diagnosticiramo napako, ki vam povzroča preglavice.

Asus popravilo in menjava zaslona

Najbolj pogoste težave z zaslonom se pojavljajo na računalniki Asus z zasloni na dotik. V nekaterih primerih je popravilo enostavno in poceni. To so primeri, ko zamenjamo samo podatkovni konektor zaslona ali pa posodobimo gonilnike za zaslon. Če je zaslon fizično poškodovan ali počen, pa je potrebno zaslon zamenjati.

Težave z zaslonom na Asus računalniku vam na servisu Help 404 hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš računalnik popravili in vrnili. Vaš Asus računalnik bo delal kot nov.

Baterija prenosnika se lahko zamenja

Menjava baterije na ASUS prenosniku ?

Baterije so potrošni materijal, bi lahko rekli. Nekatere že takoj izven garancije, druge malo kasneje prenehajo hraniti energijo za napajanje prenosnika. Zunanje baterije si lahko zamenjate sami. Menjava notranje oziroma vgradne baterije, pa je bolje opraviti na servisu. Slaba stran vgradnih baterij je, da se rade tudi napihnejo in s tem poškodujejo touchpad in ohišje prenosnika. Originalne in nadomestne baterije za prenosne računalnike HP lahko kupite pri nas.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.
Več o varovanju podatkov

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.
Več o hitrem servisu

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.
Več o brezplačni diagnostiki

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.
Več o garanciji na popravilo

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
phoneclockmagnifiercrossmenuchevron-down