Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Obnovljena računalniška oprema

Nakup rabljenih predmetov ima negativni prizvok pri večini ljudi.
Pa je res slabo kupiti rabljeno - obnovljeno računalniško opremo?

Kaj pomeni OBNOVLJENI RAČUNALNIK?

Obnavljamo samo profesionalno poslovno strojno opremo. Znak kakovosti prejmejo le naprave, ki so prestale naš testni postopek in opravile postopek tehnične in optične optimizacije.

Strokovno pripravljeno:
prenovljeno korak za korakom.

V prvem koraku preizkusimo brezhibno delovanje naprav in zamenjamo zastarele ali okvarjene komponente. Nato preverimo, ali so na izdelkih vidne napake, kot so praske ali obraba, in naprave temeljito očistimo znotraj in zunaj.

Po potrebi bomo naknadno vgradili dodatni RAM.

V nadaljnjo prodajo gredo samo naprave, ki po prenovi delujejo brezhibno.

Poslovna strojna oprema: zmore dlje in bolje.

IT strojna oprema v podjetjih je v uporabi dlje kot računalniki za zasebno rabo. Vrhunski proizvajalci, kot so Dell, HP ali Lenovo, imajo v svoji ponudbi posebne poslovne linije za te zahteve. Te naprave imajo trdnejša ohišja in dolgotrajnejše komponente kot potrošniški izdelki.

Z nakupom obnovljene naprave za malo denarja pridobite kakovostno poslovno strojno opremo z daljšo življenjsko dobo in zanesljivejšim delovanjem.

Rezervni deli so dalj časa na voljo

Poslovni računalniki imajo dalj časa na voljo originalne rezervne dele. Posodobitve tovarniškega Firmwara je še dolga leto po uradnem prenehanju proizvodnje in prodaje novih izdelkov. Žal pri potrošnjiški liniji računalnikov temu ni tako. V kolikor ni bilo masovne prodaje se posodobitev Firmwara ne ponuja. Tudi če so proizvajalcu znane napake in varnostne ranljivosti se za posodobitve ne odloči. Rezervni deli pa samo slučajno, če je še kaj ostalo v skladišču. Ravno obratno od poslovnih računalnikov.

Zajamčena garancija  od 12 pa do 36 mesecev.

Imate težave z vašo novo napravo? Zaupamo v kakovost naših izdelkov in vas tudi po nakupu ne bomo razočarali. Za vse naše izdelke dajemo 12-mesečno garancijo z možnostjo podaljšanja do 36 mesecev.

Za tehnična vprašanja se lahko obrnete na našo podporo po e-pošti ali telefonu.

Originalna Microsoftova programska oprema:
Kupite poceni, kupite dvakrat.

Obstaja veliko spletnih prodajalcev, ki ponujajo mamljivo poceni licence za programsko opremo – vendar bodite previdni. Te pogosto niso skladne s proizvajalci ali izvirajo iz uporabljenih količinskih licenc. Nameščamo samo zakonsko skladne in polnopravne originalne operacijske sisteme in pisarniške pakete.

Naše stranke lahko uporabljajo strokovno Microsoftovo podporo in samodejno prejemajo najnovejše varnostne posodobitve.

Zeleni IT: Trajnosti je alternativa.

Samo v Nemčiji vsako leto po ocenah v tujino nezakonito izvozijo 400.000 ton e-odpadkov. Ti odpadki resno ogrožajo ljudi in naravo, pri sežiganju elektronskih odpadkov se sproščajo strupeni plini, težke kovine, kot sta živo srebro in svinec, ki onesnažujejo podtalnico.

Proizvodnja enega računalnika zahteva več kot 750 litrov vode in sprosti okoli 150 kg CO2 v ozračje. Dragoceni viri se izgubijo z razrezom ali nezakonitim odlaganjem. Za nove naprave je treba surovine, kot so baker, aluminij ali kositer, pridobivati ​​in predelovati z velikimi stroški.

Z nakupom prenovljene naprave aktivno prispevate k trajnostni zaščiti okolja in virov ter hkrati prihranite veliko denarja. HELP404.si se zavzema za različne projekte ohranjanja narave, kot sta "Plant-for-the-Planet" ki jih lahko podpremo z vašo pomočjo.

Pred nakup preverite svoj stari računalnik

Zakaj želite kupiti novi računalnik? Je vaš sedanji računalnik okvarje, mogoče počasen? Mi nismo samo prodajalci ampak tudi zelo dobri serviserji računalniške opreme. Pri nas je diagnostični pregled brezplačen. Kaj to v praksi pomeni?
Pomeni, da vam na licu mesta v našem servisu povemo koliko bi stalo popravilo, koliko časa bi trajalo popravilo in / ali se vam izplača popravilo.

Predlagam vam, da nas prvo obiščete in šele kasneje kupite računalnik pri nas ali kjerkoli to želite. Brezplačna diagnostika ni pogojena z popravilom ali nakupom drugega računalnika pri nas.

Prispevajte k varovanju okolja pred elektronskimi odpadki.

Na našem servisu ne morete izgubiti. Lahko samo dobite vašo napravo popravljeno!
Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večina okvar je res malenkostnih za popravilo pa je potreben kratek čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.
Manj elektronskega odpada.
Hitrejše kot nastavitev novega računalnika.
Ceneje kot nakup novega računalnika.

Ne odlašajte s popravilom

Težave in napake ne bodo izginile same od sebe.
Brezplačni diagnostični pregled računalniške opreme!
Copyright © 2022 Redit.si
magnifiercrossmenuchevron-down