Ob nakupu računalnika prenos podatkov iz starega računalnika samo 5 €!

Način plačila v spletni trgovini in servisnih storitev

Trudimo se, da je cenik naših storitev enostaven in jasen za razumevanje.
Namenoma smo iz cenika izpustili opravila, ki niso ravno pogosta.

CENE

Vse cene so v evrih in vključujejo davek na dodano vrednost. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod  navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Prvo elektronsko sporočilo po naročilu, ki je generirano avtomatsko, je zgolj informativno in še ne pomeni potrditev naročila.

NAČINI PLAČILA:

1. Z gotovino: ob prevzemu v trgovini ali našem skladišču.

2. Plačilo po povzetju: ob prevzemu mora biti oseba prisotna.

3. Plačilo na račun: upravitelja spletne trgovine, podjetja Redit d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Predračun oz. ponudbo dobite avtomatsko na vaš email naslov, če pri nakupu označite plačilo po predračunu, potem, ko upravitelj trgovine potrdi naročilo. Blago odpošljemo, ko je znesek v celoti poravnan.

4. Plačilo preko Paypala. Plačilo s kartico (Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover)
Copyright © 2022 Redit.si
magnifiercrossmenuchevron-down